loader image

Αισθητική Σώματος / Αδυνάτισμα

Magic Pot (Vacuum- RF-Led light)

Τριπλή τεχνολογία με συνδυασμό πολυπολικής ραδιοσυχνότητας (RF MULTIPOLAR) με ταυτόχρονη αναρρόφηση (VACUUM) και εκπομπή φωτός σε συγκεκριμένα μήκη κύματος RED 630nm για υπεραιμική δράση

Τί είναι το Magic Pot?

Βασίζεται στην τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων RF που προκαλούν ελεγχόμενη διοχέτευση θερμότητας στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος με στόχο τη διέγερση των ινοβλαστών, την παραγωγή
κολλαγόνου και την αναγέννηση του συνδετικού ιστού.

Η ιδιαιτερότητα του Magic Pot είναι ο συνδυασμός RF Multipolar (πολύ πολική ραδιοσυχνότητα) με ταυτόχρονη αναρρόφηση (Vacuum) και ταυτόχρονη εκπομπή φωτός σε συγκεκριμένα μήκη κύματος RED (630nm) υπεραιμική δράση και BLUE(430nm) αντιβακτηριδιακή δράση για τέλειο αποτέλεσμα

Είναι κατάλληλο για άνδρες και για γυναίκες που θέλουν άμεσα αποτελέσματα σύσφιξης και τόνωσης στα μπράτσα, γλουτούς, μηρούς, κοιλιά, στομάχι κλπ. Επεμβαίνει δυναμικά και σε περιπτώσεις κυτταρίτιδας αφού μειώνει τον όγκο των λιποκυττάρων ενώ ταυτόχρονα ανορθώνεται και βελτιώνεται η ελαστικότητα του δέρματος με αποτέλεσμα να αποκτά τη γραμμή που ονειρεύεστε.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές και βελτιώνονται σταδιακά ακόμη και μετά το πέρας των συνεδριών. Και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις, τα αποτελέσματα είναι πραγματικά θεαματικά.

Είναι επώδυνο?

Ανώδυνη και ευχάριστη εφαρμογή. Κατά τη διάρκεια θα νιώσετε μια πολύ ευχάριστη αίσθηση ζέστης. Μετά την ολοκλήρωση της, μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Αποτελέσματα?

Είναι εμφανή από τις πρώτες εφαρμογές και βελτιώνονται σταδιακά με τη συνέχιση των εφαρμογών. Ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις τα αποτελέσματα είναι πραγματικά θεαματικά.

EMS (Electric Muscle Stimulation)

MAG BEAUTY PERSONAL TRAINER

Ηλεκτρομαγνητικά κύματα υψηλής ενέργειας Hi EMT (High Energy Focused Electromagnetic Wave)

Ανώδυνη και γρήγορη θεραπεία 30 λεπτών ισοδυναμεί με 5,5 ώρες άσκησης!!

Είναι ένα πρωτοποριακό μηχάνημα για άνδρες και γυναίκες που εκπέμπει υψηλής ενέργειας εστιασμένα ηλεκτρομαγνητικά κύματα ( Hi EMT) που μειώνουν το λίπος και διεγείρουν τους κινητικούς νευρώνες, καθιστώντας ενεργό σχεδόν το 100% των μυϊκών ινών. Αποβάλλονται τα λιποκύτταρα μέσω του οργανισμού αφού μπορεί αποτελεσματικά να τα κάψει. Ταυτόχρονα αυξάνεται ο μυικος ιστός, το πάχος και η πυκνότητα του και ενισχύονται οι μύες!

Εφαρμόζεται στα μπράτσα, στη κοιλιά, στους μηρούς, στους γλουτούς, στους προσαγωγούς και στα πόδια.

Είναι επώδυνη θεραπεία?

Η εφαρμογή του Mag Beauty EMS δεν προκαλεί τραυματισμούς και δεν επιβαρύνει το σώμα καθώς ο πελάτης είναι ξαπλωμένος και χαλαρός.

Πλεονεκτήματα χρήσης EMS

To EMS Mag Beauty το χρησιμοποιούμε για ολοκληρωτική ενεργοποίηση της μυϊκής ομάδας που μας ενδιαφέρει. Έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε η εφαρμογή του να προσομοιάζει την αίσθηση και το αποτέλεσμα της φυσικής άσκησης. Κατά τη διάρκεια φυσικής άσκησης δραστηριοποιούμε περίπου το 70% του μυός. Με το μηχάνημα μας πραγματοποιούμε ενεργοποίηση 100% του μυός αφού σε κάθε συνεδρία γίνονται περισσότερες από 30.000 συσπάσεις οι οποίες είναι στοχεύουν εκεί που εμείς θέλουμε!!

Άριστα αποτελέσματα:

Γλουτοί

Αντί για την άσκηση των ‘’καθισμάτων’’ οι 30.000 συσπάσεις του EMS πραγματοποιούν αύξηση της μυϊκής μάζας , επιτυγχάνεται υπερτροφία χωρίς να μεγαλώνουν οι μηροί. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και εξαιρετικό!

Κοιλιακοί, μπράτσα, πόδια (μπροστά/πίσω)

Χρησιμοποιώντας τα προγράμματα του EMS γυμνάζονται οι μυείς, αυξάνεται ο μεταβολισμός και καίγεται το λίπος!! Αποτέλεσμα ? Επίπεδη κοιλιά, απώλεια βάρους και σύσφιξη !!

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται?

Ιδανικά 2 φορές την εβδομάδα.

Αντενδείξεις:

  • Μεταλλικά εμφυτεύματα στα σημεία εφαρμογής
  • Εγκυμοσύνη
  • Βηματοδότης
  • Πνευμονική ανεπάρκεια
  • Επιληψία

ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η κρυοθεραπεία αποτελεί μια απλή αλλά πολύ αποτελεσματική περιποίηση σώματος, η οποία στοχεύει στη σύσφιξη, την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και της κατακράτησης υγρών καθώς και την ενεργοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος. 

Κατά την κρυοθεραπεία, ειδικοί ελαστικοί επίδεσμοι εμποτίζονται σε ψυκτική λοσιόν φυτικών εκχυλισμάτων, έπειτα γίνεται περιτύλιξη της περιοχής που θέλουμε να στοχεύσουμε και παραμένουν εκεί για 30’. Οι περιοχές που μπορεί να εφαρμοστεί η κρυοθεραπεία είναι οι γάμπες, οι μηροί, οι γλουτοί, η κοιλιά και τα μπράτσα. Δεν έχει παρενέργειες και δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας.

Η συγκεκριμένη περιποίηση σώματος αποτελεί ιδανική λύση για όσους θέλουν με έναν οικονομικό και γρήγορο τρόπο να καταπολεμήσουν το τοπικό πάχος, την όψη φλοιού πορτοκαλιού και την χαλάρωση. Επίσης ενδείκνυται για όσους υποφέρουν από βαριά και κουρασμένα πόδια, λόγω πολύωρης ορθοστασίας ή καθιστικής ζωής.  

ΠΡΕΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Λεμφική αποσυμφόρηση με την στοχευμένη πίεση αέρα

Η πρεσοθεραπεία, διοχετεύει  στοχευμένη  πίεση αέρος στα κάτω άκρα, στη πλάτη, στη κοιλιά και στα χέρια (εκτός και αν δεν το επιθυμείτε)  , ως ένα εναλλακτικό είδος λεμφικού μασάζ. Υπάρχει και η επιλογή να συμβάλλει τα μέγιστα στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας καθώς  και του τοπικού πάχους που δημιουργούνται από κατακράτηση υγρών, ενώ εφαρμόζεται με τεράστια επιτυχία  συμπληρωματικά με το EMS και το Magic Pot 

Πιο συγκεκριμένα η πρεσσοθεραπεία

  • Προλαμβάνει και αντιμετωπίζει προβλήματα που προκαλεί η καθιστική ζωή και η ορθοστασία
  • Ανακουφίζει τα κουρασμένα και «βαριά» πόδια 
  • Βελτιώνει τη λειτουργία του κυκλοφορικού και λεμφικού συστήματος.
  • Απομακρύνει τις τοξίνες 
  • Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό
  • Μειώνει την κυτταρίτιδα και προάγει την ελαστικότητα του δέρματος. Βελτιώνει και προλαμβάνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας
  • Ενισχύει την αιμάτωση κι οξυγόνωση των ιστών
  • Αποσυμφορεί τους μύες μετά από έντονη προπόνηση και συνιστά μια αποτελεσματική μέθοδο αποθεραπείας.
  • Αίσθημα ευφορίας κι ευεξίας 
Ώρες λειτουργίας

Δε-Πα: 08:00 - 21:00

Διεύθυνση

Γρ. Λαμπράκη 23
Πλησίον Κατσιμίδη
Τ.Κ. 54638, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο

+30.2310904477
+30.6977449108

 

Email

info@divinebeauty-thessaloniki.gr